AANRADER! Interne audit training

Geplaatst op vrijdag 14 februari 2014 08:17:00

Het periodiek verifiëren of het uitgezette beleid in de praktijk is geïmplementeerd, is naast een verplichting in de diverse managementsysteemeisen, een essentieel onderdeel van de PDCA cirkel.

Een goed uitgevoerde interne audit geeft de organisatie input voor het verder optimaliseren van het beleid. Maar hoe voer je een interne audit nu goed uit?

Op maandag 17 en 24 maart zal er een interne audit training worden verzorgd op onze kantoorlocatie in Gorinchem.

In de twee daagse interne audit training van Arbode Consultancy wordt de methodiek van audits uitvoeren uitgebreid behandeld. De meest voorkomende normen zoals ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en VCA worden kort behandeld. Daarnaast wordt onder andere het verschil tussen een interne audit en een compliance audit behandeld en worden de deelnemers getraind in het objectief vergaren van informatie.

Aan het einde van de eerste dag krijgen de deelnemers een opdracht mee om in de eigen organisatie een interne audit uit te voeren. Een aantal van deze audits zullen op de tweede dag uitvoerig worden besproken.

De training wordt verzorgd door een ervaren lead auditor.

De kosten voor de training bedraagt € 375,- excl. BTW inclusief koffie, thee, lunch en cursus documentatie. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een USB stick met praktische hulp middelen zoals audit rapportages, een voorbeeld van interne audit procedures en verwijzingen naar relevante informatie op het internet.

U kunt zich inschrijven via deze link.

Wie zijn wij


 

Wij zijn Arbode Consultancy, uw partner voor advies en training op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Dagelijks staat ons team van arboprofessionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en oog voor de praktijk. 

 

DOE-HET-ZELF TIPS ARBODE

AANRADER! Interne audit training

Het periodiek verifiëren of het uitgezette beleid in...

Preventie- medewerker 2014

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in...

Contact

Arbode Consultancy b.v.
Papland 4d
Postbus 274
4200 AG Gorinchem
0183 - 64 93 67
Email
of contactformulier