Begin 2014 goed: schrijf in voor de basiscursus Machineveiligheid

Geplaatst op vrijdag 03 januari 2014 10:06:00

Sinds de nieuwe Machinerichtlijn 2010 van kracht is, moeten alle installaties en machines voldoen aan nieuwe eisen. Er is veel veranderd door de nieuwe Machinerichtlijn, vooral bij niet zelfstandig werkende machines. De werkgever is aansprakelijk voor het ter beschikking stellen van veilige machines en installaties, ook bij zelfbouw, ombouw en samenbouw van machines en installaties. Het is dus de taak van de werkgever om machines veilig en legaal te maken en te houden. Tijdens de 1-daagse basiscursus Machineveiligheid wordt uitgebreid ingegaan op de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot machineveiligheid.

De cursus wordt op 25 maart en 27 mei georganiseerd te Gorinchem. Kosten bedragen €450,- ex BTW, inclusief lunch, naslagwerk en deelnamecertificaat. Voor inschrijven of informatie kun u het contactformulier invullen. Schrijf nu in, zodat u verzekerd bent van deelname!

Wie zijn wij


 

Wij zijn Arbode Consultancy, uw partner voor advies en training op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Dagelijks staat ons team van arboprofessionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en oog voor de praktijk. 

 

DOE-HET-ZELF TIPS ARBODE

AANRADER! Interne audit training

Het periodiek verifiëren of het uitgezette beleid in...

Preventie- medewerker 2014

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in...

Contact

Arbode Consultancy b.v.
Papland 4d
Postbus 274
4200 AG Gorinchem
0183 - 64 93 67
Email
of contactformulier