Oproep Goede Praktijken Competitie 2012-2013: ‘Samen sterk voor preventie’

Geplaatst op vrijdag 25 mei 2012 13:39:00

Op 18 april lanceerde het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (EU-OSHA) de nieuwe campagne ‘Samen sterk voor preventie’. Een belangrijk onderdeel van de campagne is de Goede Praktijken Competitie. Deze is bedoeld om de beste voorbeelden van samenwerking tussen managers en werknemers ten behoeve van risicopreventie voor het voetlicht te brengen. Heeft u een goed en actueel voorbeeld uit de praktijk waarbij de samenwerking tussen management en werknemers centraal stond? Doe dan mee!

De competitie is open voor bedrijven en organisaties, opleiders of trainers, werkgeversorganisaties, brancheorganisaties, vakbonden, arbodiensten, adviseurs en andere intermediaire organisaties.

De deadline voor inzending van goede praktijken is 12 september 2012. Uit de inzendingen worden in totaal twee Nederlandse winnaars gekozen, waarvan één in de categorie organisaties met minder dan 100 werknemers en één in de categorie organisaties met 100 of meer werknemers. Tevens wordt er een publieksprijs uitgereikt. De prijsuitreiking vindt plaats op 25 oktober 2012 tijdens de conferentie in het kader van de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk. De jury winnaars ontvangen een geldbedrag van €2.500 en een ticket voor de uitreiking van de Europese Awards in april 2013 te Dublin. De publiekswinnaar ontvangt een bedrag van €1.000.

Kijk voor informatie en aanmelding op onze nationale campagnewebsite.

Of neem contact op met:

Tanja de Jong
Tel: 088 8665175
E-mail: tanja.dejong@tno.nl

Wie zijn wij


 

Wij zijn Arbode Consultancy, uw partner voor advies en training op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Dagelijks staat ons team van arboprofessionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en oog voor de praktijk. 

 

DOE-HET-ZELF TIPS ARBODE

AANRADER! Interne audit training

Het periodiek verifiëren of het uitgezette beleid in...

Preventie- medewerker 2014

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in...

Contact

Arbode Consultancy b.v.
Papland 4d
Postbus 274
4200 AG Gorinchem
0183 - 64 93 67
Email
of contactformulier