Kerndeskundige

Iedere gecertificeerde arbodienst dient de beschikking te hebben over één van de volgende gecertificeerde kerndeskundigen:

 

 

In de nieuwe Certificatieregeling Arbodiensten (van kracht per 1 april 2013) was in bijlage II (WSCS onder Werkveldspecifieke eisen, sub. Personeel) voor de kerndeskundigen een uren-norm opgenomen: met iedere kerndeskundige moest een contract zijn voor minimaal 4 uur per week!

Mede gezien diverse reacties van arbodiensten op deze zogenaamde '4-uren norm', heeft er wederom een aanpassing plaatsgevonden (Staatscourant onder H) met als ingangsdatum 1 augustus 2013.    

Eén van de kerndeskundigen heeft een contract van minimaal 20 uur per week en de overige kerndeskundigen werken ten minste 40 uur per jaar voor de arbodienst. Indien één persoon de functie van meer dan één kerndeskundige vervult, dan gelden de gestelde ureneisen per functie. 

Arbode Consultancy heeft alle kerndeskundigen ter beschikking. Wij leveren al geruime tijd kerndeskundigen aan verschillende arbodiensten.

Om aan de uren-norm te voldoen kunt u onze kerndeskundigen inhuren. 

Informeer nu naar onze mogelijkheden en voorwaarden!

Wie zijn wij


 

Wij zijn Arbode Consultancy, uw partner voor advies en training op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Dagelijks staat ons team van arboprofessionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Stuk voor stuk mensen met veel ervaring en oog voor de praktijk. 

 

DOE-HET-ZELF TIPS ARBODE

AANRADER! Interne audit training

Het periodiek verifiëren of het uitgezette beleid in...

Preventie- medewerker 2014

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in...

Contact

Arbode Consultancy b.v.
Papland 4d
Postbus 274
4200 AG Gorinchem
0183 - 64 93 67
Email
of contactformulier